top of page

Hiška za otroke

Igranje v hiški je odlično za otroke, ker jim omogoča razvoj motoričnih sposobnosti, socialnih veščin in domišljije. Hiška je lahko tudi varno zatočišče, kamor se lahko otrok umakne in se igra v svojem lastnem prostoru. Prav tako igranje v hiški omogoča razvoj domišljije, kreativnosti in samostojnosti.

Hiška za otroke, Kego, moja prva hiška, cardboard house, play house, hiška  iz kartona, otroška hiška
Hiška za otroke iz kartona

Hiška za otroke iz kartona


Igralna hiška iz kartona je igrača brez starostne omejitve, kar pomeni, da se z njo lahko igrajo že najmlajši otroci, in predstavlja izjemen način za igro, učenje in ustvarjanje doma. Otroci imajo radi kartonske hiške, ker so enostavne za sestavljanje, lahko jih prilagajajo po svojih željah in jim omogočajo igro v lastnem prostoru. Hiško iz kartona lahko otroci po svoje pobarvajo in okrasijo, kar jim da še dodatno veselje in zadovoljstvo.

Hiška za otroke in domišljija

Hiška lahko postane varno zavetje igračk, kuhinja, počitniški dom ali bralni kotiček. Moja hči hiško iz kartona naravnost obožuje. Velika je ravno dovolj, da lahko v njej normalno stoji. Zgrajena je iz močnega kartona, tako, da se ne more podreti, hkrati pa so robovi nežno zaobljeni, da se ne more poškodovati. Okna in polkna se odpirajo, kar je domišljijsko igro še boljše. Želiš svojo? Mojo prvo hiško lahko dobiš tukaj.
bottom of page