Sestavljanka za otroke Človeško telo

Sestavljanke so mi že od otroštva naprej zelo ljube. Lahko jih sestavljaš sam ali v družbi. Začneš z enega ali drugega konca, pravil ni. S sestavljanjem treniraš svoje možgane, odklopiš zunanje okolje in se popolnoma prepustiš. Očitno je ljubezen po sestavljanju podedovala tudi moja hči. Pred kratkim sem naletela na nekaj novega, izobraževalno sestavljanko za otroke - Človeško telo. Si predstavljaš, da lahko sestaviš sestavljanko, ki je po velikosti enaka tebi?
Sestavljanke in razvoj otroka

Prednosti sestavljanja puzzlov so zagotovo družbene sposobnosti otroka, saj se med sestavljanjem uči komunikacije in timskega dela. Otrok se bo pri sestavljanju naučil tudi potrpežljivosti in vztrajnosti, motoričnih sposobnosti, hkrati pa bo z razmišljanjem razvijal kognitivne sposobnosti, kot so urjenje spomina, reševanje problemov in prepoznavanje oblik. Zdaj verjetno ne dvomiš več, da so sestavljanke prava izbira za tvojega otroka.

Sestavljanka za otroke Človeško telo

Sestavljanka za otroke Janod Moje telo je izobraževalna sestavljanka. V škatli sta dve obojestranski sestavljanki, skupno štiri cele. Sestaviš lahko človeško telo - deklico, dečka, kosti ali organe. Kosi so zelo veliki, zato sem se odločila, da jo probamo sestaviti skupaj s hčerko (3,5let). Priporočena starost otroka za sestavljanje je sicer 5+. Težavna je predvsem zaradi enakih barv, zato je potrebovala najino pomoč. A ni bilo sestavljanje zato nič manj zabavno. Veš, da se okostnjak celo sveti v temi?

Želiš sestavljanko po znižani ceni?

Sestavljanko Janod sem dobila pri Varuški Živi, ki ima poleg varstva tudi spletno trgovino s kvalitetnimi igračami. S kodo TRIDESETA lahko dobiš sestavljanko po znižani ceni. Z mojo kodo lahko v spletni trgovini kupiš vse igrače 15% ceneje (izvzeti so Connetix seti). Super, kajne?