Ustvarjanje iz wc rolic - noč čarovnic

Želiš ustvarjati s svojim malčkom, pa nimaš preveč časa, potrpljenja in materiala? Nič hudega, jaz tudi ne. Iz rolic wc papirja lahko ustvariš skoraj vse kar si zamisliš! Glede na prihajajočo noč čarovnic je bila pri nas izbira lahka. S hčerko sva ustvarjali viseče netopirje, pajke in duhove. Možnosti je neskončno, če imaš le dovolj dobro domišljijo.

okraski za noč čarovnic, okraski iz wc rolic, ustvarjanje iz wc rolic, netopir iz wc rolice papira, diy netopir, diy halloween, halloween, helloween, paper roll crafts, arts and crafts, bat from paper roll, halloween bat, diy bat, diy netopir, diy okraski iz wc papirja, diy okraski za noč čarovnic, ustvarjanje z malčkom, toddler activities, diy with toddler, trideseta
Netopirji iz wc rolic

Okraski za noč čarovnic iz wc rolic - netopir

Okraski za noč čarovnic iz wc rolic so lahko nekaj najbolj enostavnega kar si lahko zamisliš pri ustvarjanju z malčkom. Za izdelavo netopirja iz wc rolice potrebuješ le črno barvo po izbiri (prstne barve, vodene barve, flomaster ali voščenko), ter belo barvico, lepilo, črn papir in samolepljive oči. Otrok naj pobarva wc rolico na črno, ti pa iz papirja izreži par kril in nog. Z lepilom jih prilepi na posušeno rolico. Otrok naj doda še samolepljive oči in z belo barvico nariše zobe. Netopir je pripravljen, da ga obesiš na vrvico in z njim popestriš prostor.

Okraski za noč čarovnic iz wc rolic - duhovi in pajki

Za duha iz wc rolice potrebuješ belo voščenko, črn flomaster in samolepilne oči. Otrok naj rolico pobarva na belo, ti pa izreži obliko duha. Potem naj otrok nariše usta in nalepi oči. Dodaš lahko še kakšno mašnico. S hčerko sva poleg duhca iz rolice naredili še duhce iz kartona od jajc. Pajka iz wc rolice sva naredili tako, da je hči rolico pobarvala s črno voščenko in nanj nalepila samolepljive oči in usta, ki sem jih izrezala iz papirja. Ob strani sem naredila tri luknjice in skozi potegnila kosmatene žičke za noge. To je to.

Recept za piškote za noč čarovnic

Preveri še enostaven recept za strašljive piškote pošasti, ki sem ga objavila tukaj. Narejeni so manj kot v pol ure!