Drsališče Ljubljana

Drsališče Ljubljana ni samo eno. V Ljubljani se poleg ostalih, ravno danes odpre novo drsališče na prostor in sicer drsališče Ledena pravljica. Juhu, jaz se že veselim, da bomo še malo drsali. Psst, baje prihaja tudi nova pošiljka snega. Mogoče nam pa uspe še kakšno sankanje v Ljubljani. Na spodnjem seznamu preveri še ostala drsališča v Ljubljani.

drsališča ljubljana, drsališče ljubljana, drsanje ljubljana, drsališča v okolici ljubljane, drsališče medvode

Drsališče v okolici Ljubljane

Drsališče Ljubljana – Ledena pravljica

Drsališče Ledena pravljica prične delovati danes, 13.1.2023 na Pogačarjevem trgu v Ljubljani. Danes se boste lahko drsali do 17. ure, potem pa vsak dan od 11. do 21. ure. Drsališče Ledena pravljica bo obratovalo vse do 5.3.2023. Cena vstopnine je 1€, izposoja drsalk 3€, izposoja pingvina 3€. Aha še tole, na drsališču je obvezna uporaba rokavic.

Drsališče Ljubljana v ZOO Ljubljana

Drsališče v živalskem vrtu Ljubljana bo obratovalo vse do konca šolskih počitnic. Časovno je drsališče odprto vsak dan do 19. ure. Do 16.30 je drsališče ZOO ob vstopnici brez doplačila, potem plačate simbolično vstopnino 2 € (ker je preostali ZOO takrat zaprt). Izposoja drsalk je 3€, prav tako pingvina.

Drsališče LjubljanaHala Tivoli

Drsališče v dvorani Tivoli v Ljubljani je odprto ob četrtkih in vikendih. Ob četrtkih lahko drsate od 19. do 20.30, ob sobotah od 10. do 12. ure in od 20.00 do 22.00, ter ob nedeljah od 10. do 12. ure. Cena drsanja je 3€. Na voljo je tudi izposoja drsalk 4€ in pingvina 4€.

Drsališče Ljubljanadvorana Zalog

Drsališče v dvorani Zalog je odprto med vikendi od 11. do 12.30. Cene so take kot v dvorani Tivoli. Cena drsanja je 3€. Izposoja drsalk in pingvina pa 4€.

drsališča ljubljana, drsališče ljubljana, drsanje ljubljana, drsališča v okolici ljubljane, drsališče medvode

Drsališča blizu Ljubljane

Drsališče Ljubljana – Aleja Sky

Drsaš lahko v pravljičnem drsališču nad mestom v Aleji Sky Ljubljana. Drsališče je veliko kar 1.000 m2 in ima 140 m dolge ledene steze. Drsališče bo odprto do 31.1.2023, na njem pa lahko drsate vsak dan. Od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure in ob nedeljah in praznikih od 11. do 21. ure. Cene so tukaj malo bolj visoke kot drugod. Otroška vstopnica med vikendom je npr 7€, odrasla 8€, izposoja drsalk 4€ in izposoja pingvina za 30min 5€. Aha, obvezna je tudi uporaba čelade za otroke do 10. let (najem 1€). Med tednom so vstopnice cenejše, na voljo pa imajo tudi družinske vstopnice.

Drsališče Ljubljana – Supernova Rudnik

Super drsališče pred Supernovo je odprto od pon. – pet. med 15:00 in 21:00 ter v sob., ned. in prazniki med 10:00 in 22:00. Cenik drsanja na uro je med vikendom 6€, izposoja drsalk 1€ in izposoja pingvina 3€. Med tednom je cena drsanja 4€. Otroci do 6. leta drsajo brezplačno (ob spremstvu odrasle osebe). Več info tukaj.

Druga drsališča v okolici Ljubljane

Na drsanje se lahko odpraviš samo nekaj kilometrov izven Ljubljane. Spodaj je nekaj predlogov. Večinoma so ta drsališča cenejša in manj obremenjena kot tista v Ljubljani.

Drsališče Medvode blizu Ljubljane

Ravno tukaj sva bili s hčerko prejšnji teden. Drsališče je ravno prav veliko za otroško drsanje. Več informacij o samem drsališču sem pisala tukaj. Preberi.

drsališče medvode, drsališča ljubljana, drsališče, izposoja drsalk ljubljana, ljubljana drsališče, drsanje slovenija, drsališča po sloveniji

Drsališče Medvode

Drsališče Gabrje blizu Ljubljane

Drsališče Gabrje v občini Dobrova-Polhov gradec bo odprto do 5.3.2023. Drsaš lahko vsak dan od 16. do 19. ure, ob sobotah, nedeljah, praznikih in med šolskimi počitnicami pa od 13. do 19. ure. Za otroke do 15. leta je vstopnina brezplačna, za ostale je 3€. Izposoja drsalk za eno uro je 3€, izposoja pingvina pa kar 10€.

Drsališče Grosuplje

Do 10.2.2023 lahko drsate v Grosuplju na drsališču Ledena pravljica. Vstopnina je 3€ na uro in dodatna 2€ za najem drsalk/pingvina na uro. Več info tukaj.

Drsališče Domžale

Na velikem pokritem drsališču v Domžalah lahko drsate med tednom od 15. do 19. ure in ob sobotah, nedeljah in praznikih od 10. do 19. ure. Vstopnina je 2-3€ in najem drsalk 3€. Več info tukaj.

Drsališče v Kranju

V Kranju lahko drsaš v Ledeni dvorani, do 12.2.2023 pa tudi na drsališču na Slovenskem trgu. Drsali boste lahko ob petkih od 15.00 do 21.00 in v nedeljo, med prazniki in počitnicami od 9.00 do 21.00. Več info tukaj.

Upam, da najdeš nekaj zase in se odpraviš drsat. Juhu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *