Trideseta v medijih – intervju in podcasti

Spodaj si lahko pogledaš kje vse sem že predstavila način našega popotniškega življenja v medijih. Preberi si kakšen intervju ali pa poslušaj podcast na to temo. Izbire imaš kar nekaj:

Intervju s Trideseto

Si predstavljate, da bi si lahko privoščili sanjske počitnice v Provansi, v vili z bazenom? Lahko si jih! Kako? Sanja Cvitić se je pred leti zaljubila v Home exchange, potovanja z menjavo nepremičnin. Kako to izgleda in kje vse je bila, je razkrila v našem intervjuju.

Če ste si ogledali priljubljeno romantično komedijo Počitnice (The Holiday), v katerem si glavni junakinji Amanda (Cameron Diaz) in Iris (Kate Winslet) za dva tedna zamenjata svoji domovanji; losangeleško vilo z bazenom in idilično hiško v angleškem predmestju, približno veste, kako sistem Home Exchange deluje.

Na potovanje z otroki? Seveda! Potovanja številne ljudi osrečujejo in izpopolnjujejo, kar se ne spremeni niti, ko postanejo starši. Naši sogovorniki, potovalni blogerji, pravijo, da so potovanja z malčki zagotovo drugačna, a se jim zato nikakor niso pripravljeni odpovedati.

Gostujoče blog objave

If you’re into scenic routes, a Mont-Cenis pass in Savoie should be on your list. It’s one of the highest mountain passes of the Alps and it’s practically a line between the Cottian and Graian Alps. If you’re traveling to or from Italy, ditch the Frejus tunnel and go this way instead – you won’t be disappointed.

Tukaj preberi članek na mojem blogu. 

Podcasti s Trideseto

Si lahko predstavljaš, da se na potovanje odpraviš na način, kjer je tvoj strošek nastanitve praktično ničeln? To omogoča platforma Homeexchage, kjer preprosto svoj dom zamenjaš z domom nekoga drugega. In to kjerkoli po svetu.

Najina rdeča nit pogovora je Home Exchange potovanje. Sanja nam razloži za kakšno obliko oziroma način potovanja pravzaprav gre in kakšne so prednosti tega načina potovanja. Govoriva o njenih izkušnjah, kako izbira destinacije odkar je postala mama, kako se pripravi na potovanje in kako izbirajo aktivnosti, ko so na določeni destinaciji.