Trideseta v medijih – preberi intervjuje

Predstavitev bloga Trideseta in načina našega popotniškega življenja v medijih. Preberi spodnje intervjuje.

Si predstavljate, da bi si lahko privoščili sanjske počitnice v Provansi, v vili z bazenom? Lahko si jih! Kako? Sanja Cvitić se je pred leti zaljubila v Home exchange, potovanja z menjavo nepremičnin. Kako to izgleda in kje vse je bila, je razkrila v našem intervjuju.

Če ste si ogledali priljubljeno romantično komedijo Počitnice (The Holiday), v katerem si glavni junakinji Amanda (Cameron Diaz) in Iris (Kate Winslet) za dva tedna zamenjata svoji domovanji; losangeleško vilo z bazenom in idilično hiško v angleškem predmestju, približno veste, kako sistem Home Exchange deluje.

If you’re into scenic routes, Mont-Cenis pass in Savoie should definitely be on your list. It’s one of the highest mountain passes of the Alps and it’s practically a line between the Cottian and Graian Alps. If you’re traveling to or from Italy, ditch the Frejus tunnel and go this way instead – you won’t be disappointed. 

Si lahko predstavljaš, da se na potovanje odpraviš na način, kjer je tvoj strošek nastanitve praktično ničeln? To omogoča platforma Homeexchage, kjer preprosto svoj dom zamenjaš z domom nekoga drugega. In to kjerkoli po svetu.

Na potovanje z otroki? Seveda! Potovanja številne ljudi osrečujejo in izpopolnjujejo, kar se ne spremeni niti, ko postanejo starši. Naši sogovorniki, potovalni blogerji, pravijo, da so potovanja z malčki zagotovo drugačna, a se jim zato nikakor niso pripravljeni odpovedati.