Kam na izlet osrednja Slovenija

Spodaj je zbranih nekaj predlogov za kratke izlete v okolici Ljubljane. Osrednja Slovenija ponuja veliko lepih kotičkov v naravi, ter kar nekaj aktivnosti. Vedno se za vsakega najde nekaj. Poglej moje predloge kam na izlet, preden boste šli na naslednji izlet. Več o samih destinacijah si lahko prebereš s klikom na posamezni naslov predlaganega kraja, saj sem o njih že pisala.

kam na izlet osrednja slovenija, ljubljana, izleti po sloveniji, kam z mulcem, kam z otrokom, izlet ljubljana, trideseta, sanja, izlet z malčkom, ljubljanski grad, vzpenjača na grad

Kam na izlet v osrednji Sloveniji

Seznam mojih naj izletnih točk

1. Letališče Brnik

Nekaj tako enostavnega, pa tako zabavnega! Letala, mehurčki in piknik.

2. Park Brdo pri Kranju

Dolgi sprehodi, vožnja s kočijo, poganjalcem ali pa piknik v dvoje. Vse to ponuja park Brdo.

Brdo pri Kranju, trideseta, izlet osrednja Slovenija, osrednja slovenija, izleti po sloveniji, družinski izlet, brunch Brdo, Brdo piknik, vožnja s kočijo, mami blogerke

Park Brdo pri Kranju

3. Arboretum Volčji potok

Veliko igral, travnate površine za tekanje, sence poleti in rož. Krasno za uro ali pa kar cel dan. Za vozičke, malčke, kužke in pare.

Arboretum Volčji potok, nasvet za izlet, izlet z družino, kam z mulcem, kam z otrokom, potovanje z otrokom

Arboretum Volčji potok

4. Živalski vrt Horjul

Živalski vrt, ki to sploh ni. V njem so rešene živali, s prostovoljnim prispevkom pa lahko pomagaš k urejanju doma za vse te zavržene živali. Vidiš lahko medveda, tigra, volka, kamelo.. Super za poldnevni izlet.

5. Zbiljsko jezero in Trboje

Jezero labodov, med katerimi se lahko zapelješ s čolnom, ali pa jih opazuješ s kavice. Luštno za dva, ali pa kar za celo družino, saj je v bližini travnik, kjer se lahko igrajo otroci, pa tudi igrišče imajo.

6. Ljubljana center

Ne, ni samo sprehod ob Ljubljanici. Preberi tukaj, kaj vse lahko počneš. Btw, a veš, da je Ljubljana letos dobila naziv European Best Destination 2022?

Ljubljana, trideseta, mesto Ljubljana, center, Ljubljana center, Visit Ljubljana, Ljubljana city, Ljubljana Slovenija, mami blogerke, izlet v Ljubljano, kam z otrokom v Ljubljani, družinski izlet, izleti po Sloveniji

Ljubljana center