Revolut Slovenija in kartica za tujino

Debetna kartica Revolut, ki jo uporabljam že kar nekaj let je nekaj najboljšega za potovanja, saj je plačevanje v tujini tako bolj enostavno. Na kartico naložiš toliko sredstev, kot jih želiš, z njimi pa upravljaš zelo enostavno – preko aplikacije na telefonu. To pomeni, da ne moreš porabiti več, kot je na računu, kar pomeni, da se ne moreš zadolžiti. Revolut sicer v nekaterih državah ponuja tudi kreditne kartice. Pa še tole – kartica in osnovni račun sta popolnoma brezplačna, prav tako dvigi na bankomatih.

Revolut Slovenija, Revolut kartica, kartica Revolut, debetna kartica, kartica za tujino, kartica za plačevanje v tujini, kreditna kartica, revolut kartica za tujino, revolut naročilo

Zakaj se splača imeti Revolut kartico?

  1. Potuj brez skritih stroškov
  2. Enostaven pregled nad porabo sredstev. Urediš si lahko mesečni budget na voljo pa imaš tudi opcijo za ustvaritev več “vaultov” iz katerih črpaš sredstva (ali pa jih shranjuješ).
  3. Varčuješ, ko zapravljaš (pri vsakem nakupu, ki ga opraviš gre lahko “drobiž, ki ostane” v posebno mapo).
  4. Revolut omogoča brezplačne mednarodne transakcije v več kot 150 valutah, kar je koristno za ljudi, ki pogosto potujejo ali poslujejo z ljudmi v drugih državah.
  5. Revolut ponuja nizke stroške za uporabo, vključno z brezplačno izdajo kartice, brezplačnimi dvigi denarja na bankomatih, brezplačnimi mesečnimi transakcijami in brezplačnim sprejemanjem plačil znotraj aplikacije.
  6. Revolut je znan po svoji prilagodljivosti, saj omogoča različne vrste kartic, ki se prilagajajo različnim uporabnikom, npr. kartice za poslovne uporabnike, kartice za družine, mladostnike z omejenim dostopom.
  7. Revolut ponuja napredne varnostne funkcije, kot so nadzor nad kartico, možnost začasne blokade kartice in hitra zamenjava izgubljene ali ukradene kartice preko aplikacije.
  8. Revolut je digitalna banka in aplikacija, ki je dostopna prek pametnih telefonov, kar omogoča uporabnikom, da svoje finance upravljajo kjerkoli in kadarkoli.

Izdelaj svojo kartico Revolut

Za izdelavo svojega brezplačnega računa klikni ta tale link.

  1. Ustvari svoj račun
  2. Potrdi identiteto
  3. Naloži sredstva iz drugega bančnega računa ali preko kartice
  4. Naroči fizično kartico
  5. Nakupe preko spleta lahko opravljaš z virtualno kartico

Več informacij lahko dobiš na tejle strani Revolut Slovenija.

Rabiš navdih za naslednje potovanje? Klikni tukaj.