Drsanje v Ljubljani in Drsališče Ljubljana

Drsališče v Ljubljani ni samo eno. Ravno pred kratkim se je odprlo še eno Drsališče Ljubljana, in to v samem centru mesta. Poglej si katera drsališča so na voljo in si izberi najbližjega. Večina ponuja tudi izposojo drsalk in pingvinov za začetnike.

drsališča ljubljana, drsališče ljubljana, drsanje ljubljana, drsališča v okolici ljubljane, drsališče medvode

Drsališče Ljubljana – Ledena pravljica

Drsališče Ledena pravljica je v samem centru Ljubljane, na Pogačarjevem trgu. Odprto bo do 29. 2. 2024. Drsališče je odprto vsak dan od 11. do 21. ure (razen ob sredah in četrtkih med 18. in 22. uro, ko bo namenjeno le curlingu.) Cena vstopnine je 3€, izposoja drsalk 2€, izposoja pingvina 3€. Aha še tole, na drsališču je obvezna uporaba rokavic.

drsališča ljubljana, drsališče ljubljana, drsanje ljubljana, drsališča v okolici ljubljane, drsališče medvode, zimska aktivnost v mestu, drsališče, drsanje, drsanje v mestu, dvorana zalog drsanje, tivoli drsanje, drsališče tivoli, aleja drsališče, drsališče v aleji, supernova
Drsanje in drsališča v Ljubljani

Drsališče LjubljanaHala Tivoli

Drsališče v dvorani Tivoli v Ljubljani je odprto ob četrtkih in vikendih. Ob četrtkih lahko drsate od 19. do 20.30, ob sobotah od 10. do 12. ure in od 20.00 do 22.00, ter ob nedeljah od 10. do 12. ure. Cena drsanja je 3€. Na voljo je tudi izposoja drsalk 4€ in pingvina 4€.

drsališča ljubljana, drsališče ljubljana, drsanje ljubljana, drsališča v okolici ljubljane, drsališče medvode, zimska aktivnost v mestu, drsališče, drsanje, drsanje v mestu, dvorana zalog drsanje, tivoli drsanje, drsališče tivoli, aleja drsališče, drsališče v aleji, supernova
Drsanje v Ljubljani – zimska aktivnost v mestu

Drsališče Ljubljanadvorana Zalog

Drsališče v dvorani Zalog je odprto med vikendi od 11. do 12.30. Cene so take kot v dvorani Tivoli. Cena drsanja je 3€. Izposoja drsalk in pingvina pa 4€.

Drsališče Ljubljana – Aleja Sky

Drsaš lahko v pravljičnem drsališču nad mestom v Aleji Sky Ljubljana. Drsališče je veliko kar 1.000 m2 in ima 140 m dolge ledene steze. Drsališče bo odprto do konca januarja, na njem pa lahko drsate vsak dan. Odprto je od ponedeljka do sobote med 10. in 21. uro, ob nedeljah in praznikih pa med 11. in 20. uro. Otroška vstopnica med vikendom je npr 7€, odrasla 8€, izposoja drsalk 4€ in izposoja pingvina za 30min 5€. Aha, obvezna je tudi uporaba čelade za otroke do 10. let (najem 1€). Med tednom so vstopnice cenejše, na voljo pa imajo tudi družinske vstopnice.

Druga drsališča v okolici Ljubljane

Na drsanje se lahko odpraviš samo nekaj kilometrov izven Ljubljane. Spodaj je nekaj predlogov. Večinoma so ta drsališča cenejša in manj obremenjena kot tista v Ljubljani.

Drsališče Medvode blizu Ljubljane

Drsališče Medvode je ravno prav veliko za otroško drsanje. Uporaba drsališča je brezplačna, računajo le izposojo drsalk. Po drsanju si privošči vročo čokolado. Več informacij o samem drsališču sem pisala tukaj. Preberi.

drsališče medvode, drsališča ljubljana, drsališče, izposoja drsalk ljubljana, ljubljana drsališče, drsanje slovenija, drsališča po sloveniji

Drsališče Medvode

Drsališče Gabrje blizu Ljubljane

Drsališče Gabrje v občini Dobrova-Polhov gradec bo odprto do 4. marca 2024. Drsaš lahko vsak dan od 16. do 19. ure, ob sobotah, nedeljah, praznikih in med šolskimi počitnicami pa od 13. do 19. ure. Za otroke do 15. leta je vstopnina brezplačna, za ostale je 3€. Izposoja drsalk za eno uro je 3€, izposoja pingvina pa kar 10€. Po drsanju si lahko privoščiš tudi toplo pijačo.

Drsališče Grosuplje

Do 28. 1. 2023 lahko drsate na mestnem drsališču Grosuplje. Vstopnina je 3€ na uro in dodatna 2€ za najem drsalk/pingvina na uro. Več info tukaj.

Drsališče Domžale

Na velikem pokritem drsališču v Domžalah lahko drsate vse do konca februarja 2024. Drsališče je med tednom odprto od 15. do 19. ure in ob sobotah, nedeljah in praznikih od 10. do 19. ure. Vstopnina je 2-3€ in najem drsalk 3€. Več info tukaj.

Drsališče v Kranju

V Kranju lahko drsaš v Ledeni dvorani, do konca februarja pa je postavljeno tudi montažno drsališče. Več info dobiš tukaj.

Upam, da najdeš nekaj zase in se odpraviš drsat. Juhu, zima je tu!

Tukaj pa si lahko pogledaš kam se greste lahko sankat.