Plaže za pse Pula – pasje plaže na Hrvaškem

Se tvoj kosmatinec rad kopa? Plaže za pse so zelo pomembne, saj se tam psi lahko prosto kopajo in ne rabijo biti na povodcu. Plaže za pse omogočajo družinam, da se odpravijo na plažo skupaj s svojimi hišnimi ljubljenčki. Plavanje in igra na plaži sta odlična načina za pse, da izrazijo svojo naravno energijo in se zdravo gibajo. Vroče poletne temperature lahko za pse postanejo nevarne. Plaže s svežo morsko vodo in senčnimi prostori jim omogočajo, da se ohladijo in izognijo pregrevanju. Plaže za pse ponavadi imajo določena pravila glede čistoče in ravnanja lastnikov psov. V Puli najdete kar nekaj pet friendly plaž za pse. Poglej na spodnji seznam Plaže za pse Pula:

Pet friendly mesto v južni Istri – Pula in pasje plaže

Ne veš, kje parkirati v Puli? Klikni tukaj.

Plaže za pse Pula

Plaže za pse so posebej namenjene hišnim ljubljenčkom. V Puli pa sicer velja pravilo, da lahko v obdobju od 1.6. do15.9. svojega pasjega prijatelja vsak dan od 20. do 8. ure zjutraj lahko pripeljete na katero koli plažo. V ostalem obdobju teh omejitev ni. Poiščite znak, da je vaš pes dobrodošel.

Pasja plaža Stoja

Pasja plaža se nahaja v kampu Stoja blizu pristanišča.

Pasja plaža Saccorgiana

Pasja plaža se nahaja pod naseljem Tamaris.

Plaže za pse Verudela

Na Verudeli sta dve pasji plaži. Ena blizu svetilnika, druga pa malo pred naseljem Punta Verudela.

Pasja plaža Hidrobaza

Pasja plaža se nahaja v zalivu pred pristaniščem.

plaže krk, najlepše plaže na krku, plaže na krku, poletne počitnice na krku, apartmaji krk, krk nastanitev, kampi krk, plaža krk, plaže baška, baška krk, otok krk, otok krk plaže, plaže na hrvaškem, plaže za pse, pag plaže, pula plaže, vela plaža, mali raj, baška, konjska plaža baška, vela luka, jablanova, vrženica, zarok, škrinjica, storišče, plaze krk, baska, zlatna plaža, zlata plaža, golden bay, velo čelo, stara baška, oprna, plaža oprna, prazniki hrvaška, prazniki 2023, poletne počitnice 2024, šolske počitnice 2024, prvomajske počitnce, rajska plaža, rajska plaža malinska, apartma za pse, portić, malinska, rtić, haludovo, rupa, rova, draga, njivice, omišalj, kijac, ježevac, pesja, plaža pesja, krk beach, beli kamik, redagara, pasja plaža, valda gara, hoteli krk, krk hotel, hotel koralj, koralj, koralj plaža, punta di galetto, krk most, most na krk, trajekt krk, krk trajekt, pinezići, na krk z avtom, krk avtobus, krk letalo, vrbnik, sv. marek, pasja plaža, morje, krk, pasje plaže, plaže za pse krk, pasja plaža pula, pula plaže, plaže pula, naj plaže pula, pulj plaže, pasja plaža pula, pasje plaže v puli, plaže za pse v puli, plaža za pse v puli, pula, pula arena, arena pula, najlepše plaže v puli, pulj hrvaška, kam na hrvaško, hrvaška morje, morje hrvaška, počitnice pula, morje pula
Plaža za pse Hidrobaza Pul

Plaža za pse Štinjanska Vala

Štinjanska Vala se nahaja 20 km od Verudele.

Plaža za pse Zlatne stijene

Pasja plaža s pripadajočimi koši za smeti je urejena v resortu Pula splendid resort.

Plaža za pse Galebove stijene

Plaža Galebove stijene se nahajajo 5 km od Verudele.

Plaža za pse Valovine

Pasja plaža se nahaja v smeri proti Mužilu.

Plaže za pse Premantura

Pasja plaža je v sklopu kampa Stupice. Na plaži so nameščeni tudi tuši, v bližini pa je senca.

Te zanima seznam najlepših plaž v Puli? Klikni tukaj. Poglej si še plaže za pse na otoku Krku. Za ogled pasjih plaž Krk klikni tukaj.