Vse punce mojega brata sezona 3

Priljubljena slovenska serija Vse punce mojega brata se je ponovno vrnila na Voyo. Poglej kako se Vid, Anja, Domen in Kiki spopadajo z odraslim življenjem. Komu bo šlo najbolje? Vse punce mojega brata sezona 3 se je začela predvajati 4. maja, na voljo pa sta že prva dva dela.

Napovednik – Vse punce mojega brata 3. sezona

Sezona 1

Vid in Domen sta brata (tako v seriji, kot resničnem življenju) in cimra. Kaj se torej zgodi, ko skupno stanovanje postane premajhno za dva brata in vse njune ljubezni? Mlajši brat je urejen in odgovoren učitelj, v resni zvezi, ki pa lahko zaradi njegove neodločnosti pri pomembnih odločitvah vsak hip razpade. Starejši brat je brezskrbni zumba inštruktor in po lastni volji ‘samobrezposelen’. Ima burno nočno življenje in z vsemi štirimi se upira monogamiji, dokler mu pot ne prekriža ognjevita črnolaska. Kaj pravzaprav je humoristična serija Vse punce mojega brata si lahko pogledaš v spodnjem videu prve sezone. Serijo sestavlja 12 epizod, ogledaš pa si jo lahko na VOYO.

Vse punce mojega brata sezona 1

O priljubljenosti humoristične serije Vse punce mojega brata lahko govorimo, saj je že v prvih dveh tednih zabeležila več kot 250.000 ogledov.

Vse punce mojega brata igralci

V prvi sezoni se poleg Vida in Domna Valiča pojavijo še ostali igralci: Ajda Smrekar, Beti Strgar, Vanja Plut, Ana Špik, Primož Petkovšek, Nebojša Pop Tasić, Alenka Kraigher, Tijana Zinajić, Sašo Weilgoni, Živa Selan, Luka Marčetič, Barbara Medvešček, Alenka Tetičkovič in Rok Kunaver.

Sezona 2

Zgodba 2. sezone se nadaljuje tam, kjer se je zaključila zgodba 1. sezone. Domen in Anja se razideta, Vid in Kiki pa postaneta resen par. Kako se razvija razmerje med Kiki in Vidom, ter kaj se dogaja Domnu in Anji si poglej v drugi sezoni.

Vse punce mojega brata sezona 3

Po letu resnega razmerja si Anja in Domen želita ustvariti družino in živeti na samem, nesporazum med njimi pa pripelje do bitke med bratoma, saj vsak izmed njiju meni, da si bolj zasluži ostati v sicer očetovem stanovanju. Spodaj si lahko pogledaš izsek iz nove, tretje sezone serije Vse punce mojega brata, ki je prišla na spored pred kratkim, 4. maja 2023. Igralska zasedba tudi v 3. sezoni serije Vse punce mojega brata ostaja enaka.

Vse punce mojega brata sezona 3

Te zanimajo še ostale slovenske serije, npr. Ja, Chef! Poglej tukaj, kdaj pride nova sezona.