Aleja rojstni dan in koncert

Veš, da ima Aleja rojstni dan? Praznuje že 3. rojstni dan! V sklopu rojstnega dne bodo v nakupovalnem središču Aleja brezplačni dogodki, koncerti, popusti in nagradne igre. Ne zamudi! Spodaj si poglej napovednik. Petkov koncert je prestavljen na 26. maja.

Aleja rojstni dan, aleja 3. rojstni dan, aleja koncert, koncert aleja, rojstni dan aleja, aleja, aleja šiška, aleja ljubljana, nipke, nina pušlar, vlado kreslin, nagradna igra, praznovanje,
Aleja rojstni dan

Aleja rojstni dan – spored dogodkov

Repki in Trkaj

V sredo, 10. 5. 2023 in četrtek, 11. 5. 2023 popoldne bo v Aleji fotorobotek LEJ-3, družbo pa mu bo delal karikaturist Boris. V četrtkovem popoldnevu se bo pridružil tudi Alejin HAPPY, ki bo na praznovanje pripeljal še veliko svojih prijateljev! V soboto, 13. 5. 2023 bo na ALEJI SKY prava tovarna mehurčkov, za vse pogumne pa bo na voljo tudi Body Zorbing. V soboto ob 17. uri bodo za gasbeni program poskrbeli Repki s Trkajem, plesne gibe pa bo z vami podelil tudi naš HAPPY, ki bo na ta otroški žur pripeljal še veliko svojih prijateljev.

Aleja rojstni dan, aleja 3. rojstni dan, aleja koncert, koncert aleja, rojstni dan aleja, aleja, aleja šiška, aleja ljubljana, nipke, nina pušlar, vlado kreslin, nagradna igra, praznovanje, igralnica lollipop, lollipop, igralnica
Aleja rojstni dan

Aleja petkov koncert – prestavljen na 26.5.2023

V petek, 26. 5. 2023 bodo tekom popoldneva pred nakupovalnim središčem ALEJA koncerti različnih izvajalcev: Nipke & The Nipples, Nina Pušlar ter Vlado Kreslin in Mali Bogovi.

Vlado Kreslin in Mali bogovi

Aleja rojstni dan – ugodnosti

V sklopu rojstnega dne bo v Aleji potekala tudi nagradna igra, kjer lahko zadenete bogate nagrade: e-skiro, vikend vožnjo z ID. Buzz, bone Desetak v vrednosti 300 EUR. V času rojstnodnevnega tedna boste lahko ugodno nakupovali – letak z ugodnostmi dobite INFO točki v 1. nadstropju.

Za več aktualnih dogodkov v Ljubljani lahko klikneš tukaj.