Septembra na izlet v koruzni labirint blizu Ljubljane

Koruzno polje je kot slikarsko platno na katerega lahko narišemo karkoli si zamislimo.  Letos je motiv koruznega labirinta Krtina Vesolje, saj je tako skrivnostno in razburljivo za raziskovanje kot labirinti. Sestavni deli so podobe astronavta, vesoljske ladje, rakete, planeta saturna, lune in zvezde. Koruzni labirint Krtina je idealna atrakcija za družinsko zabavo, izlet s prijatelji ali romantični izlet v paru.

koruzni labirint, labirint v bližini ljubljane, koruzni labirint v bližini ljubljane, kam z mulcem, aktivnosti za otroke, poletne aktivnosti, jesenske aktivnosti, zabava za celo družino, družinska aktivnost, teambuilding, poletne počitnice, aktivne počitnice, šolske počitnice, družinske karte labirint, družinske vstopnice koruzni labirint, koruzni labirint 2023, labirint krtina 2023, izleti po sloveniji, izlet, enodnevni izlet, romantični izlet, zmenek v dvoje, izlet v dvoje, izlet z otrokom, potovanje z otrokom, slovenija
Koruzni labirint blizu Ljubljane, Koruzni labirint Krtina, izleti po Sloveniji

Koruzni labirint september 2023

V septembru 2023 je koruzni labirint odprt vsako SOBOTO in NEDELJO od 9h do 19h.

Koruzni labirint Krtina

V Koruznem vesolju, velikem za 6 nogometnih igrišč vas čaka 15 zabavno poučnih točk, veliko točk je prav posebej namenjenih spoznavanju vesolja, nekaj točk pa je tudi skritih, neoznačenih na zemljevidu. Koruzni labirint Krtina ima dva vhoda in dva izhoda, sredi labirinta je velik most, z razgledom na celoten labirint, v senci koruze najdete koruzni bar, kjer lahko posedite in se osvežite, pa tudi koruzno plažo in še veliko kotičkov za raziskovanje. Poskrbljeno je za veliko parkirišče, sanitarije in Wi-fi povezavo, predvsem pa za zabavo.

Koruzni labirint – lokacija

Koruzni labirint v bližini Ljubljane se nahaja v Krtini. Kako prideš do tja si lahko ogledaš tukaj. Vstopite v novo dimenzijo zabave in doživite koruzni labirint, ki vas bo popeljal na skrivnostno potovanje skozi koruzno vesolje!

Koruzni labirint – vstopnice in odpiralni čas

Za odraslega boste odšteli 10 €, za otroka do 15. leta 7 € (otroci do 2 let imajo prost vstop), družinska vstopnica (2 odrasla, 2 otroka) pa vas bo prišla 32 €. Labirint je odprt  v mesecu juliju in avgustu vsak dan med 9. in 20. uro. V labirintu je plačilo možno samo z bančno kartico. Preko spleta pa lahko kupite tudi darilno kartico.

Tematska zabava v labirintu

V Koruznem vesolju lahko preživite čas kot pravi  vesoljni popotnik vse do pozne jeseni, lahko praznujete rojstni dan ali se udeležite team buildinga. V zadnjem tednu oktobra pa pripravljajo Noči čarovnic ali Halloweek, kjer bodo ponovno strašili na strašno zabaven način.

Te zanimajo še drugi izleti in aktivnosti po Sloveniji? Klikni tukaj.