Pobarvanka Frozen – Ana, Elsa, Olaf in ostali

Je tudi pri vas aktualna risanka Ledeno kraljestvo? Spodaj si lahko preneseš brezplačne pobarvanke tako, da klikneš na sliko in si jo shraniš na računalnik. Pobarvanka Frozen je ena izmed najbolj priljubljenih v zimskem letnem času.

Ledeno kraljestvo (Frozen)

Ledeno kraljestvo (Frozen) je animirana glasbena pravljica, ki sledi zgodbi o sestrah Elsi in Ani iz kraljestva Arendelle. Elsa ima moč nad snegom in ledom, a te moči ne more nadzorovati, kar pripelje do nenadne zaledenitve kraljestva. Elsa se odloči umakniti se v osamljenost, vendar je Ana odločena, da bo rešila sestro in kraljestvo in odide na pot, da bi jo našla. Med potjo se Ana znajde v družbi trgovca Kristoffa, njegovega jelenčka Svena in snežaka Olafa.

Skupaj se odpravijo na pustolovščino, ki razkriva družinske skrivnosti, ljubezen kot zdravilno moč in moč pravega prijateljstva. Zgodba poudarja pomembnost sprejemanja samega sebe, ljubezni ter premagovanje strahov. Risanka je dosegla velik mednarodni uspeh prav zaradi svoje sveže zgodbe, odlične glasbe in privlačnih likov.

Pobarvanka Frozen – Ana, Elsa in Olaf

Tudi tebe zanima kdaj bo Frozen 3 v kinu?

Veš, da bo kmalu pust?

Pobarvanka Frozen – Sven in Krištof

Poglej si še besedilo pesmi Frozen v slovenskem jeziku – Ledeno kraljestvo, Zaživim.