Ujeti spomini in družinska foto knjiga

Kaj je tisto kar res šteje? Družina, skupen čas, trenutki. Kajne? Ko bi jih le lahko zadržali.. No, s fotografijami je to mogoče. In zdaj še bolj kot kadarkoli prej. V dobi, ko ima že skoraj vsak telefon res dobro kamero, s katero lahko posnamemo in ujamemo nam ljube trenutke. Minus (in plus) digitalnih fotografij je seveda to, da jih naredimo veliko več, kot smo jih včasih. Zakaj minus? Ker fotke lahko potem kar obležijo tam nekje, na telefonu, na disku.. In se na njih pozabi. Medtem, ko je več verjetnosti, da boš albume s fotografijami in foto knjige redno gledal/a in pokazal/a svojim obiskom. Spomini tako lahko postanejo še bolj otipljivi, zato je foto knjiga sigurno prava izbira.

DigiFot, foto knjiga, fotoknjiga, najcenejša fotoknjiga, foto knjiga akcija, digifot foto knjiga, izdelava foto knjige, izdelava fotografij, slike s potovanj, mozaik digifot, fotke s potovanj, spomini, družinska foto knjiga, spominska foto knjiga, spominska knjiga, fotografije, album za fotografije, trideseta, mami blogerke, nemčija, francija, potovanje v nemčijo, roadtrip po nemčiji, home exchange, potovanje po franciji, roadtrip francija, home exchange france, home exchange germany, travel family, family travel, travel pictures, travel book, darilo za popotnike, potovanja, potovanje, potovanje z otrokom, izleti z otroki, družinski izlet, družina, dragoceni spomini, darilo za celo družino, akcija, koda za fotoknjigo

Foto knjiga Dig

Družinska foto knjiga

Spomini s potovanj so meni nekaj najbolj dragocenega, zato sem se odločila, da jih ujamem v obliki foto knjige. Družinsko foto knjigo sem ustvarila pri DigiFot, saj je izdelava knjige kvalitetna, čas izdelave pa zelo hiter. Da pa nam bodo naši najlepši spomini vedno na ogled, sem naročila še mozaik spominov – kolaž izbranih fotografij. Komaj čakam, da ga prejmem!

Pri DigiFot lahko še do jutri izkoristiš mojo kodo TRDIGIFOT15 ki velja za popust pri naročilu foto knjige in mozaika. Pri naročilu fotografij pa se samodejno obračuna količinski popust.