Kdaj so zimske počitnice 2024?

Komaj smo zakorakali v novo leto, a se že približujejo naslednje šolske počitnice. Te zanima kdaj so zimske počitnice 2024?

Zimske počitnice 2024

Tudi letos bodo zimske šolske počitnice razdeljene na dva dela. Zimske počitnice trajajo en teden in so v skladu s šolskim pravilnikom razporejene v dve časovni obdobji izmenično po območjih statističnih regij. Prvo obdobje se začne tretji ponedeljek v februarju, drugo obdobje pa naslednji ponedeljek. Tukaj si lahko pogledaš celoten koledar za letošnje šolsko leto 2023/2024.

Zimske počitnice 2024 19. 2. – 23. 2. 2024

Za učence z območja GORENJSKE, GORIŠKE, NOTRANJSKO-KRAŠKE, OBALNO-KRAŠKE, OSREDNJESLOVENSKE IN ZASAVSKE STATISTIČNE REGIJE TER OBČIN JUGOVZHODNE SLOVENIJE: RIBNICA, SODRAŽICA, LOŠKI POTOK, KOČEVJE, OSILNICA IN KOSTEL bodo zimske počitnice potekale od 19. 2. – 23. 2. 2024.

Zimske počitnice 2024 26. 2. – 1. 3. 2024

Za učence z območja JUGOVZHODNE SLOVENIJE (RAZEN OBČIN: RIBNICA, SODRAŽICA, LOŠKI POTOK, KOČEVJE, OSILNICA IN KOSTEL), KOROŠKE, PODRAVSKE, POMURSKE, SAVINJSKE IN POSAVSKE STATISTIČNE REGIJE pa bodo zimske počitnice potekale od 26. 2. – 1. 3. 2024.

Poglej si še, kdaj so ostale šolske počitnice v letu 2024.

šolske počitnice 2024, zimske šolske počitnice, šolske zimske počitnice, kdaj so šolske počitnic, kdaj so zimske počitnice, zima, smučanje, sankanje, sankanje za otroke, smučišča v sloveniji, smučanje slovenija, smučanje italija, smučanje avstrija, smučišča v sloveniji, smučišča v italiji, smučišča v avstriji, smučanje za otroke, tečaj smučanja za otroke, sankališča v sloveniji, sankanje v sloveniji, kaj početi med počitnicami, aktivnosti za otroke, zimske aktivnosti, zima
zimske šolske počitnice 2024

Kaj početi med počitnicami

Če nam bo vreme naklonjeno (s tem mislim predvsem, če bo kaj snega), se lahko odpravite na bližnja smučišča v Sloveniji, smučišča v Italiji ali smučišča v Avstriji ali pa se spustite po belih strminah na saneh. Tukaj si lahko pogledaš priljubljene lokacije za sankanje z otroci.

Te zanima kdaj so prazniki in dela prosti dnevi v letu 2024? Klikni tukaj.