Zimsko ustvarjanje za otroke – 3D slika

Zunaj se je že shladilo, naj se zimsko ustvarjanje za otroke začne! Kaj je dovolj enostavno za mlajše otroke, da bodo obdržali koncentracijo in da bo pospravljanje po končani aktivnosti hitro? 3D slika je enostavna in elegantna rešitev.

Kaj potrebuješ za zimsko 3D sliko za otroke

Z malčkom lahko ustvarita krasno enostavno zimsko 3D sliko, saj potrebujeta le:

– papir za podlogo

– rolice wc papirja

– polnilo za igrače/vato

samolepilne učke

– karton

– črn flomaster

– košček črnega in oranžnega papirja

– lepilo in škarje

Ustvarjanje za otroke – postopek izdelave 3D slike

Najprej si izberi poljuben motiv za svojo 3D sliko in podlago in potem začni ustvarjati. S hčerko sva izbrali polarna medvedka, snežaka in snežinke. Se vidi, da imava radi sneg!

Zimsko ustvarjanje za otroke z wc rolicami

Rolico wc papirja enakomerno razreži. Iz krogov bodo nastali medvedi in snežaki, nekaj krogov pa lahko spremeniš v snežinke. Robove namažeš z lepilom in prilepiš na podlogo. Znotraj krogov in snežink dodaš lepilo in potem prilepiš polnilo ali vato. Dodatke (roke, ušesa, smrčke..) sem naredila iz odpadnega kartona in jih dokončala s flomastrom. Za piko na i lahko na svoje figure nalepiš še samolepilne učke. Veselo ustvarjanje ti želim!

snežak, medvedi, polarni medved, 3d slika za otroke, otroška slika, ustvarjanje za otroke, otroško ustvarjanje, zimsko ustvarjanje, diy zima, zima, zimska slika, diy christmas, kids activities, diy toddler winter activities, snowman, polar bear, snowflakes, sneg, snow, winter
Zimsko ustvarjanje za otroke 3D slika

Podobne umetnine lahko narediš tudi brez wc rolic, z vato in lepilom.

Za več ustvarjalnih idej klikni tukaj.