Ideje za valentinovo in brezplačni kuponi

Zate sem pripravila nekaj idej kaj početi v dvoje, kaj skuhati in kako presenetiti svojo najljubšo osebo za valentinovo. Preneseš si lahko tudi brezplačne predloge za valentinove kupone in voščilnico. Verjamem, da ti bodo ideje za valentinovo prišle prav – ne samo danes, ampak tudi v prihodnje.

Ideje za sladko valentinovo

Vsi vemo, da gre ljubezen skozi želodec. Posladkajta se z nečim sladkim. Lahko se odpravita v vajino najljubšo kavarno, ali pa si pripravita tortico kar doma. Če sta ustvarjalna, predlagam, da preizkusita tale recept za valentinovo tortico z jagodami. Recept je zelo enostaven, tudi za tiste, ki pečete prvič. Pri peki se bosta zagotovo zabavala, lahko pa vama pomagajo tudi otroci, če jih želite vključiti v praznovanje.

Ideje za valentinovo v udobju doma

Pripravita si slastno pojedino, ki ne potrebuje veliko priprav. Moj izbor bi bil sirni fondue. Poleg dobre hrane in pijače pa lahko odigrata tudi kakšno igro.

Ideja za valentinove igre v dvoje

(Sploh) če sta starša, vama je verjetno zelo pomembno, da se znata zabavati tudi v udobju doma. Predlagam, da si večer popestrita s kakšno družabno igro, namenjeno dvema igralcema. Spodaj je moj izbor iger v dvoje.

DIY darila za valentinovo

Ideja za valentinove kupone

Pripravila sem valentinove kupone, ki jih lahko podariš svoji boljši polovici. Kupončke prenesi, natisni, izreži in jih daj v kuverto. Svoje darilce lahko dopolniš s spodnjo voščilnico.

Ideja za valentinovo voščilnico

Klikni, prenesi, natisni in izreži. Ali pa jo pošlji po mailu. 🙂 Voščilnico dopolni s citatom o ljubezni. Tukaj si lahko prebereš moj izbor najlepših verzov o ljubezni, ki so primerni prav za današnji dan.

Ideja za valentinove nohte

Da bo dan res obarvan zaljubljeno, obarvaj v stilu valentinovega tudi svoje nohte – hitro in enostavno, kar doma. Še ena izmed dejavnosti, ki jo lahko počnete s svojo hčerko. Postopek si poglej spodaj. Za podlak izberemo svetlejšo barvo, jaz sem izbrala roza. Vzamemo zobotrebec in njegovo konico pomočimo v temnejši lak, jaz sem izbrala rdečega. Z zobotrebcem naredimo dva odtisa in tako nastane srce. Končano! Enostavno, ne? 😉

Ideje za valentinov izlet

Odpravita se na valentinov izlet – zelo lepo se je sprehajati ob jezeru, predlagam Zbiljsko jezero, ki je dom številnih labodov. Je lahko še kaj bolj romantičnega od sprehoda ob jezeru? No, če vama je blizu mesto, pa se lahko odpravita na Ljubljanski grad s katerega je čudovit pogled na Ljubljano.

Kaj pa lahko na valentinovo počnete z otroki? Preberi si tukaj.