Valentinovo in darilo za moškega

Še en teden in valentinovo bo tu! Že veš kaj mu boš podarila? Darilo za moškega je včasih res težko najti. Spodaj je nekaj predlogov za darila, ki ti bodo pomagala pri odločitvi.

Valentinovo 2024

Valentinovo letos pride v sredo, 14. februarja 2024. Že veš kaj mu, oziroma vama boš pripravila?

Valentinovo darilo za moškega

Dobra hrana in pijača

Kaj praviš na valentinov brunch v dvoje? Meni je všeč Dvorova ponudba Zajtrk na dlani za dva. Na kosilo ali večerjo se odpravita na zajlo ali pa v Nebo. Za sladico pa lahko narediš enostavno valentinovo tortico z jagodami. Za piko na i pa mu lahko podariš njegovo najljubšo pijačo.

Vajina pesem

Podari mu obesek na katerem bo vajina pesem – dobesedno. Včasih smo delali mixtape na kasetah in kasneje na CDjih. Zdaj pa- no, lahko kar poskeniraš in te odpelje na spotify. Lahko mu podariš tudi kulske brezžične slušalke.

darilo za moškega, darilo zanj, valentinovo, valentinovo 2024, valentinovo darilo zanj, valentinovo v dvoje, valentinovo ideje za darilo, ideje za darila, ideje za darilo, ideje za darilo, valentinovo darilo, valentinovo darilo zanjo, darilo za par, romantično darilo, darilo za moške, romantični filmi, uživanje v dvoje, oddih za dva, vikend v dvoje, valentinova tortica, nebesa, valentinov paket, masaža, ljubim te verzi, rtm, ljubim te, i love you, čestitka za valentinovo, verzi za valentinovo, valentinovo in verzi, zaljubljenost, ljubezen, sanjski šopek, mix tape, kaseta, mixtape, tape, ljubezenska pesem, vajina pesem, ljubezen, knjiga, ljubezenska knjiga, napiši knjigo, plakat za pare, bucket list, potovanje v dvoje

Aktivnosti v dvoje

Lahko se odpravita v escape room ali pa si privoščita družabni večer z igrami kar doma. Tukaj pa si lahko brezplačno preneseš valentinove kupončke.

Nista za aktivnosti? Potem pa si oglejta kakšen film. Tukaj najdeš 40 predlogov za valentinov film.

Bucket list

Skupaj lahko prelistata dnevnik – bucket list in si označita kam vse bi rada šla. Še ena super domislica za pare pa je plakat, s katerega podrgneš kvadratek tiste stvari, ki sta jo že naredila.

Naredi čisto svojo knjigo

Ljubezenska knjiga, ki jo narediš en, dva, tri. Bolj enostavno ne gre. Priporočam!

Valentinov oddih za dva

Odpelji ga v Nebesa, no, ali pa kam drugam – če vama čas le to dopušča. Morda je kratek oddih ravno to kar potrebujeta.

To so najlepši verzi za valentinovo. Svojega zapiši v čestitko, ali pa mu napiši sms.